Σχετικά με την Tethys

Folow us on social

Κλιματική Αλλαγή – Το μεγάλο πρόβλημα

Όταν χρησιμοποιούμε νερό, ξοδεύουμε περισσότερο από όσο χρειαζόμαστε

Ακόμα και οι πιο προσεκτικοί από εμάς αφήνουμε τη βρύση να τρέχει κατά τη διάρκεια απλών καθημερινών χρήσεων δημιουργώντας σπατάλη νερού. Όταν μάλιστα τα διαστήματα των λήψεων νερού σε μια χρήση είναι μικρά π.χ. ( πλύσιμο προσώπου, χεριών) ή όταν περιμένουμε να έρθει το ζεστό νερό, τότε η σπατάλη νερού είναι αναπόφευκτη.

fin

Παγκόσμια μοναδική τεχνολογία για την εξοικονόμηση νερού

Η Πατενταρισμένη τεχνολογία του fin, συλλέγει τις ποσότητες του καθαρού αχρησιμοποίητου νερού που σπαταλούνται όταν η βρύση παραμένει ανοικτή στα ενδιάμεσα διαστήματα των χρήσεων π.χ. κατά τη διάρκεια του πλυσίματος των χεριών, του ξυρίσματος, του πλυσίματος δοντιών, ή κατά την αναμονή του ζεστού νερού που αποτελεί πηγή μεγάλης σπατάλης πόσιμου νερού ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Εξοικονόμηση νερού και χρημάτων

40.000 λίτρα καθαρού νερού ανά έτος σώζονται από μια τετραμελή οικογένεια που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Fin, ποσότητα που μπορεί να γεμίσει ένα μεγάλο δωμάτιο 12 τ.μ. του σπιτιού σας.

Πώς εφαρμόζεται;

Ο Fin τοποθετείται εύκολα σε οποιοδήποτε νιπτήρα και επιτυγχάνει μέγιστη εξοικονόμηση νερού. Το όμορφο σχήμα του ταιριάζει σε κάθε νιπτήρα. Ο σχεδιασμός και τα εξαιρετικά υλικά κατασκευής εγγυόνται τόσο από άποψη υγιεινής όσο και την άποψη αντοχής στον χρόνο, την απρόσκοπτη ασφαλή λειτουργία του για πολλά χρόνια. Η τοποθέτηση και η αφαίρεση του fin γίνεται σε δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι

Μια ενέργεια για την εξοικονόμηση νερού και χρημάτων μετατρέπεται σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με τον Fin. Η ενεργή συμμετοχή του χρήστη στην εξοικονόμηση νερού με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της συλλογής μεγάλων ποσοτήτων καθαρού νερού, είναι μια εμπειρία που ενθουσιάζει.

Άνεση και αποτελεσματικότητα χωρίς ενοχές

Με τον Fin έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε για τις χρήσεις μας μια πλούσια φυσική ροή νερού της βρύσης, κάνοντας παράλληλα μέγιστη εξοικονόμηση νερού. Είναι πολύ σημαντικό για την υγιεινή, την άνεση και για τηναποτελεσματικότητα ορισμένων χρήσεων να έχουμε μια πλούσια φυσική ροή νερού. Χρήσεις με μειωμένες ποσότητες νερού έχουν ημιτελή αποτελέσματα και πολλές φορές δημιουργούν σπατάλη νερού λόγω της μεγαλύτερης διάρκεια της χρήσης.

Κύρια χαρακτηριστικά του fin