Σχετικά με την Tethys

Folow us on social

Τρόποι Εφαρμογής

Ένα έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης νερού που αποδίδει πραγματικά.

Ένας απλός τρόπος για την αξιοποίηση του συλλεγόμενου καθαρού νερού από τον Fin.

Μια τετραμελής οικογένεια χρησιμοποιεί την τουαλέτα κατά μέσο όρο 25 φορές την ημέρα (20 φορές για ούρηση και 5 για αφόδευση).
Είναι εύκολο λοιπόν όταν πρόκειται για ούρηση, να κάνουμε μία απλή κίνηση για να μειώσουμε τα έξοδα μας και να προστατεύσουμε το περιβάλλον παίρνοντας 2 ή 3 λίτρα νερού από το συλλεγόμενο καθαρό νερό με ένα μικρό σκεύος και να ξεπλύνουμε τη λεκάνη της τουαλέτας.
Εναλλακτικά μπορεί το συλλεγόμενο καθαρό νερό να χρησιμοποιηθεί για την καθαριότητα του σπιτιού, για πότισμα και για άλλες χρήσεις.

Διαχείριση του συλλεγόμενου καθαρού νερού στη λεκάνη της τουαλέτας.

Μέσω μιας μικρής δεξαμενής 3 λίτρων μεταφέρεται με τη βαρύτητα το συλλεγόμενο καθαρό νερό από το fin στην λεκάνη της τουαλέτας.
Μετά την ούρηση και καθώς πλένουμε τα χέρια μας το νερό που συλλέγει ο fin μεταφέρεται στη λεκάνη της τουαλέτας και την ξεπλένει.

Διαχείριση του συλλεγόμενου καθαρού νερού με ένα αυτόματο σύστημα.

Μια μικρή αντλία με αυτοματισμό λειτουργίας μεταφέρει το συλλεγόμενο καθαρό νερό από τον fin σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε για να αποθηκευτεί ή για να χρησιμοποιηθεί.

Αξιοποιώντας το καθαρό συλλεγόμενο νερό από τον Fin έξω από το σπίτι.

Το συλλεγόμενο καθαρό νερό από τον fin μπορεί να αποθηκευτεί σε μία εξωτερική δεξαμενή την οποία πιθανό ήδη να έχετε για την συλλογή του βρόχινου νερού. Με μια κάθετη σωλήνα συλλογής καθαρού νερού μπορούν να συνδεθούν νιπτήρες από τους πιο πάνω ορόφους.
Το αποθηκευμένο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πότισμα, καθαρισμό εξωτερικών χώρων, πλύσιμο του αυτοκινήτου κ.λ.π.