Σχετικά με την Tethys

Folow us on social

Tethys Innovation

Τεχνολογία εξοικονόμησης νερού

Tethys Innovation

Η TETHYS είναι μια Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη. Το όραμά μας είναι να αναζητήσουμε έξυπνες λύσεις και να κατασκευάσουμε προϊόντα για την εξοικονόμηση νερού με χαμηλό κόστος,εύκολα στην χρήση και με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Στόχος είναι να προσφέρουμε σε όλους τη δυνατότητα να κάνουν εξοικονόμηση ενός πόρου που είναι σε έλλειψη.
Κύριος στόχος στον σχεδιασμό των προϊόντων μας είναι να είναι πρωτοποριακά από κάθε άποψη χρησιμοποιώντας νέους τρόπους και τεχνικές. Προδιαγραφές των προϊόντων όπως, να μηχρησιμοποιούν φίλτρα και απολυμαντικούς παράγοντες, να μη χρειάζονται καμία ηλεκτρική πηγή ενέργειας για να λειτουργήσουν, να μην έχουν κινούμενα μέρη, να μη χρειάζονται εργαλεία για να συναρμολογηθούν και να μην χρειάζονται συντήρηση και αναλώσιμα, είναι βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα προϊόντα μας.
Το 2018 οι στόχοι του σχεδιασμού επιτεύχθηκαν και οι έμπειροι μηχανικοί της TETHYS κατόρθωσαν να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα και το πρώτο προϊόν μας, το FIN κατασκευάστηκε σε βιομηχανική παραγωγή το 2019.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι το FIN θα βοηθήσει τους καταναλωτές στην μείωση της σπατάλης νερού και χρημάτων.